• Familiebedrijf met 40 jaar ervaring
  • Gratis vervangend vervoer
  • Dealeroccasions
  • Onderhoud elk merk

Reviews

Lees hier alle reviews van onze klanten

Reacties (25)

MH schreef op 19-10-2020 het volgende:

N.a.v. inruil met andere auto goede ervaringen opgedaan! Aan te raden!

F schreef op 15-10-2020 het volgende:

Supper goed geholpen door de verkopers. Goede prijs voor inruil van oude auto. De groot we zijn blij met jullie en goede service. Als er een probleemje is wordt zo opgelost. Voor ons geen andere garage meer de groot is een top bedrijf

K.N. schreef op 15-10-2020 het volgende:

Beetje jammer dat ik elke moest bellen voor de afhandeling van een auto welke ik bij hun heb gekocht. Beetje raar. Aflevering van de auto was wel goed op 1 dingetje na.

Martijn schreef op 13-10-2020 het volgende:

Klantvriendelijk, duidelijke afspraken, snelle levering

Marinda schreef op 09-10-2020 het volgende:

Een betrouwbaar, meedenkend bedrijf met een eerlijke prijs

Gerrit schreef op 08-10-2020 het volgende:

met vriendelijk personeel me vrouw was heel verrast met de prachtige bos bloemen

S. schreef op 08-10-2020 het volgende:

Ik kwam bij de groot omdat ik ontzettend veel auto’s zie rondrijden met hun kentekenplaathouders. Ik werd uitstekend geholpen door kundige mensen van de verkoop afdeling die vriendelijker en oprechter zijn dan de gemiddelde autoverkopers. De inruilwaarde van onze oude auto was snel bepaald en het bod dat gedaan werd was echt heel erg netjes. Nieuwe auto proefgereden, en we hadden wat kleine zaken aan te merken. De auto werd keurig schoon afgeleverd, bosje bloemen erbij en een set nieuwe banden. Dit hadden wij echt niet verwacht en gaat verder dan onze verwachtingen!

Metselbedrijf Jan schreef op 07-10-2020 het volgende:

netjes geholpen

Mariëlla schreef op 06-10-2020 het volgende:

Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Kreeg weinig informatie toen ik naar bijzonderheden vroeg. Echter zijn mijn specifieke vragen meteen goed beantwoord of werd het uitgezocht. Open voor onderhandeling. We waren er snel uit. Al met al een positieve ervaring.

H schreef op 05-10-2020 het volgende:

Wij hebben al meerdere auto's bij Autobedrijf de Groot gekocht. Er wordt echt met je meegedacht. Wij hebben ook in alle rust kunnen beslissen over de aankoop van de nieuwe auto. Er wordt niets opgelegd. Binnen ons gezin zijn er meerdere auto's in onderhoud bij Autobedrijf de Groot, hier zijn we ook zeer positief over.

Philip schreef op 02-10-2020 het volgende:

Een ontzettend fijne garage waar je kundig en zorgvuldig wordt geholpen! Zeker een aanrader voor Daihatsu rijders, een merk die deze garage onder andere veel onderhoudt heeft en verkocht. Mijn auto rijdt na een grote beurt weer heerlijk! Er zijn dingen in het rijgedrag verbeterd waarvan ik niet eens doorhad dat die niet hoorden, totdat ik zojuist weer in mijn auto stapte en deze een stuk soepeler wegrijdt.

C Habermehl schreef op 30-09-2020 het volgende:

Goede adviezen, informatie die van belang is, Nette, fijne communicatie.

S schreef op 30-09-2020 het volgende:

Goede service en erg betrouwbaar . Bovendien erg attent naar de klant toe !

C.L. Huurnink schreef op 22-09-2020 het volgende:

Goede ontvangst, goede regeling getroffen m.b.t. inruil en koop. i.v.m vakantie van werknemers liet de aflevering wat op zich wachten, maar ook na aflevering goede reactie op wat vragen en een kleine klacht.

Felix schreef op 17-09-2020 het volgende:

Auto word perfect afgeleverd verkoper neemt de tijd voor klant

B. schreef op 14-09-2020 het volgende:

Er waren wat dingen niet goed aan de auto en ze hebben die allemaal netjes verholpen.

L.M. schreef op 10-09-2020 het volgende:

Goed en vlot contact, goede service en een fijne afhandeling na inruil auto.

I.M. schreef op 10-09-2020 het volgende:

al meerdere auto's daar gekocht tot grote tevredenheid.... fijne mensen en top service

Henria Van Lente schreef op 06-09-2020 het volgende:

Goeie en snelle service,klantvriendelijke verkoper!

Floris schreef op 02-09-2020 het volgende:

Op zoek naar bedrijfswagen via marktplaats bij de Groot terecht gekomen. Bedrijf heeft een nette uitstraling. Uiterst vriendelijke ontvangst door verkopers Steven en Joost zonder 'verkooppraatjes' en gepusht. De 3 jaar oude Jumpy zag eruit als nieuw en de prijs was realistisch. Na een proefrit en een korte inspectie op de brug (je ziet aan de monteurs dat het eerlijke vakmensen zijn) tot een overeenstemming gekomen. Er stond nog een terugroepactie open (formaliteit) en daarvoor werd spontaan met de dealer een afspraak gemaakt. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Inmiddels staat de Jumpy te glimmen voor de deur voor jarenlang rijpleizier. Beter had ik het niet kunnen treffen. De Groot is werkelijk een aanrader.

Marcel schreef op 31-08-2020 het volgende:

De autoradio het display is kapot en is niet gemeld. De linker speaker werkte niet. Sleutel met AB is kapot. Auto verder is prima ook financieel goede deal maar voortaan heel even een auto nakijken voordat je hem.doorverkoopt kan geen kwaad dan had je 5 sterren gehad.

Wim schreef op 31-08-2020 het volgende:

Voor de elfde keer een occasion gekocht bij De Groot. Het is een betrouwbaar bedrijf met een servicegerichte instelling. Ik ben een tevreden klant.

Esther schreef op 28-08-2020 het volgende:

Ik heb deze zomer een occassion gekocht bij jullie bedrijf en heb jullie daarin als een betrouwbare partner ervaren. Het duurde even voor de auto klaar was, en daarover werd steeds helder, duidelijk en zorgvuldig gecommuniceerd. Ik kreeg een fijne leenauto mee en rijd nu inmiddels met veel plezier in mijn eigen auto.

Hans schreef op 26-08-2020 het volgende:

Goed en snel geholpen. Ook fijn meegedacht m.b.t. de apk keuring.

A.L. schreef op 25-08-2020 het volgende:

Reeds 21 jaren klant bij De Groot met onze Daihatsu Sirion. Per 21 augustus jl. ingeruild voor een Hi20. Fijne auto, flinke upgrade. Hoop ook hiervan weer lang plezier te mogen hebben en veel veilige kilometers te rijden. Dank voor uw betrokkenheid, persoonlijke service, het vertrouwde gevoel en de mooie bloemen. Ze staan prachtig in de vaas. Mvg, Xandra Cardol-Lapre