• Familiebedrijf met 45 jaar ervaring
  • Gratis vervangend vervoer
  • Dealeroccasions
  • Onderhoud elk merk

Reviews

Lees hier alle reviews van onze klanten

Reacties (25)

Leo schreef op 17-06-2021 het volgende:

Autobedrijf de Groot heb ik leren kennen als een betrouwbaar bedrijf met vriendelijke en open werknemers waarmee goede afspraken te maken zijn. Tot twee keer toe een goede auto gekocht. Een bedrijf om aan te bevelen.

Lars schreef op 13-06-2021 het volgende:

Zeer prettig en professioneel geholpen op de locatie Rhenen. Erg blij met de aankoop.

Gert-Jan schreef op 09-06-2021 het volgende:

We zijn erg prettig geholpen, de auto is netjes afgeleverd.

B.W.J. schreef op 31-05-2021 het volgende:

ontvangst en afwikkeling waren goed en verzorgd verder heb ik nog geen klachten over het bedrijf

Janneke schreef op 27-05-2021 het volgende:

Voor het eerst kennis gemaakt met jullie autobedrijf en dit is uitstekend bevallen Geen verplichting en duidelijke uitleg Erg vriendelijk en alle tijd Dankjewel

Sjaak schreef op 27-05-2021 het volgende:

Heel fijn geholpen en geslaagd met de koop van een mooie auto, dikke pluim voor dit bedrijf en zijn medewerkers

Robert schreef op 26-05-2021 het volgende:

De klant is koning. Er wordt goed gereageerd op de wensen van de klant.

Mariëlle schreef op 17-05-2021 het volgende:

Zonder afspraak de showroom binnen gelopen en kreeg direct de auto die ik op het oog had mee voor een proefritje. Na aankoop, bij het rijklaar maken van de auto, bleek er een defect. De garage heeft dit op hun kosten verholpen. In de tussentijd een leenauto meegekregen. De accu daarvan raakte leeg, maar ook dat is netjes opgelost. Kortom, bij aankoop van een auto bij deze garage is service gegarandeerd!

A.F. schreef op 15-05-2021 het volgende:

vriendelijk personeel.

Debby schreef op 13-05-2021 het volgende:

Een mooie Citroën cactus gekocht. De service was echt top! Bedankt Steven

M schreef op 12-05-2021 het volgende:

In 1 woord: klantvriendelijk personeel. Helaas wordt de auto voor goed verkocht, zelfs met een afleveringpakket 2 van 395 euro, door de Groot geadviseerd.Maar wat blijkt: al de dag na aankoop komt een reparatiesleutel te voorschijn. Blijkt bij controle bij eigen garage dat de auto al een beurt nodig had en dat zelfs de remvloeistof pikzwart was. Dat noem ik geen controle van vloeistoffen, dus let op bij deze garage bij de afleveringspakketten of het goed gebeurd. In een paar weken zelfs al meerdere reparaties moeten laten uitvoeren.

Jan schreef op 12-05-2021 het volgende:

Goed geholpen.

Verheij- van de Meent schreef op 07-05-2021 het volgende:

Dankzij de goede hulp van Steven voorzien van een prachtige nieuwe bolide. Bedankt!

chris schreef op 05-05-2021 het volgende:

.

R schreef op 03-05-2021 het volgende:

Netjes geholpen, wat afgesproken was is uitgevoerd.

S.C.E. schreef op 01-05-2021 het volgende:

De oplevering duurde bijna 3 weken, dat is best lang. Voor de rest alles prima.

Mirjan Ringnalda schreef op 30-04-2021 het volgende:

Van begin tot eind perfect geholpen hopelijk en daar ga ik zeker vanuit ook bij problemen met de auto

Guus schreef op 29-04-2021 het volgende:

We zijn goed geholpen met de keuze voor een nieuwe auto. We hebben een eerlijke inruilprijs gekregen voor onze oude auto en kregen daarnaast nog een bloemetje toen we de auto gingen ophalen. Al met al een goede ervaring en we gaan hier zeker terugkomen.

A.R. schreef op 27-04-2021 het volgende:

Goede service

Fam A van Laar schreef op 26-04-2021 het volgende:

We hadden een auto waar steeds problemen mee was,(deze auto was niet gekocht bij de Groot) Op advies hebben we hem ingeruild voor een andere auto. Nu hebben we een Volvo V60 gekocht bij de Groot ,die super rijd en waar we heel blij mee zijn! Fam van Laar Achterberg

Gerda Christiaanse schreef op 25-04-2021 het volgende:

Prettige ervaring . Correct geholpen. Er wordt meegedacht kijkend naar de mogelijkheden.

Guus schreef op 24-04-2021 het volgende:

We hebben de voorlichting, aankoop en service als zeer plezierig ervaren.

C schreef op 21-04-2021 het volgende:

Wij zijn heel netjes geholpen, zeer klant vriendelijk. Aanrader

Eric schreef op 19-04-2021 het volgende:

Geweldig afgeleverd. Alleen had ik een beetje uitleg van diverse functies aan het stuur op prijs gesteld. Ook hoe ik de telefoon moet installeren via bluetooth.

Daniel schreef op 19-04-2021 het volgende:

Van A tot Z alles geregeld onder 1 dak. Vriendelijkheid, betrouwbaarheid en afspraken nakomen staan hier hoog in het vaandel. Ondanks de afstand van mijn huis tot deze garage maak hier toch mijn vaste garage van, voor inkoop en onderhoud van onze wagens. Absolute aanrader