• Familiebedrijf met 45 jaar ervaring
  • Gratis vervangend vervoer
  • Dealeroccasions
  • Onderhoud elk merk

Reviews

Lees hier alle reviews van onze klanten

Reacties (25)

C.J.P. Vreeken schreef op 07-01-2021 het volgende:

Onlangs een andere auto gekocht bij dit bedrijf. goede service en snelle handel. Houden we van. in 1 woord: TOP!

R.J.E. schreef op 04-01-2021 het volgende:

Netjes geholpen door de verkoper.

Ardjan schreef op 23-12-2020 het volgende:

Snelle reactie en goede communicatie, zowel telefonisch als via what's app. Niet opdringerig, je krijgt alle ruimte om de auto zelf uitgebreid te bekijken en een proefrit te maken. Er wordt meegedacht, deal snel gesloten. Auto net gekocht voor de laatste strenge lockdown waardoor we de auto niet zelf konden/mochten ophalen. Vervolgens werd de auto door het bedrijf bij ons thuis voor de deur afgeleverd, topservice!

Jochem schreef op 14-12-2020 het volgende:

We hadden interesse in 2 auto's, na ontvangst kregen we de ruimte om beide auto uitgebreid te bekijken in alle rust. Daarna proefrit gemaakt. Via eerder emailcontact hadden we een goed bod gehad voor onze oude auto. Toen we aangaven in welke auto we interesse hadden maakte de verkoper een totaalprijs waar geen onderhandeling meer voor nodig was. Gewoon nette prijs voor één nette auto. Enige minpuntje was dat de verkoper aan mij bevestigde dat er een distributieketting auto zat, kwam er later achter dat dat een riem was.

Naomi schreef op 10-12-2020 het volgende:

Er heeft een eerlijk gesprek plaatsgevonden waarbij waardering is uitgesproken en vertrouwen is gewaarborgd

R schreef op 08-12-2020 het volgende:

ik werd vlot en vriendelijk geholpen zonder opdringerigheid

D.B.W. schreef op 04-12-2020 het volgende:

Bedankt voor alles, jullie hebben me perfect geholpen en moeite gedaan. Kan jullie niet genoeg bedanken!

T.H. schreef op 03-12-2020 het volgende:

Na wat heen en weer bellen kon er eerst niet snel gehandeld worden, geen APK, maar later toch weer wel......... Op de papieren in het serviceboekje bleek de keuring tot oktober 2021 geldig. De prijs léék aangepast, maar het bedrag op de kaart die in de auto lag, was LAGER dan wat ik heb betaald. Niet zo netjes.

Elles schreef op 30-11-2020 het volgende:

Op afspraak een auto bekeken en na een proefrit een deal gesloten met inruil van mijn eigen auto. De verkoper Steven Heiwegen was heel vriendelijk en behulpzaam. De afspraken die we gemaakt hebben zijn keurig nagekomen. Ik hoop veel plezier van mijn Mini Countryman te hebben maar mocht er iets zijn dan heb ik alle vertrouwen dat dit bedrijf dat netjes oplost.

Maarten schreef op 20-11-2020 het volgende:

Eerlijke en kundige mensen. Fatsoenlijke prijzen en nette auto's. Top!

bert de vries schreef op 19-11-2020 het volgende:

correcte behandeling

Angela schreef op 18-11-2020 het volgende:

We zijn goed geholpen door de verkoper, met verstand van zaken en gevoel voor wat wij als klant wilden.

Bert schreef op 16-11-2020 het volgende:

Uitstekend ontvangen voor een proefrit en daarna de aankoop besproken. Kreeg totdat de auto klaar was gratis een leenauto mee. Nu rijden we de nieuwe auto en tot nu toe dik tevreden. Een aanrader qua bedrijf dus!

Carlo schreef op 10-11-2020 het volgende:

Geholpen door Johannes die mij zeer prettig heeft geholpen. Johannes nogmaals bedankt. Ik heb mijn bmw 520i touring nu enkele weken en bevalt uitstekend!! Echt een topauto. Ik heb ook het gevoel dat als er wat fout gaat komend half jaar dat het dan ook opgelost gaat worden. Dit bedrijf is dus een aanrader. Gr Carlo Willems uit Deurne

F.J. schreef op 07-11-2020 het volgende:

Zeer tevreden

A.A. schreef op 05-11-2020 het volgende:

Erg goed geholpen! Auto was snel klaar!

H. schreef op 30-10-2020 het volgende:

Goed geholpen, ziet er netjes uit Top !!

H schreef op 26-10-2020 het volgende:

Netjes geholpen Auto ziet er uit als nieuw Rijd goed Heb hem 2 weken nog geen klachten

MH schreef op 19-10-2020 het volgende:

N.a.v. inruil met andere auto goede ervaringen opgedaan! Aan te raden!

F schreef op 15-10-2020 het volgende:

Supper goed geholpen door de verkopers. Goede prijs voor inruil van oude auto. De groot we zijn blij met jullie en goede service. Als er een probleemje is wordt zo opgelost. Voor ons geen andere garage meer de groot is een top bedrijf

K.N. schreef op 15-10-2020 het volgende:

Beetje jammer dat ik elke moest bellen voor de afhandeling van een auto welke ik bij hun heb gekocht. Beetje raar. Aflevering van de auto was wel goed op 1 dingetje na.

Martijn schreef op 13-10-2020 het volgende:

Klantvriendelijk, duidelijke afspraken, snelle levering

Marinda schreef op 09-10-2020 het volgende:

Een betrouwbaar, meedenkend bedrijf met een eerlijke prijs

Gerrit schreef op 08-10-2020 het volgende:

met vriendelijk personeel me vrouw was heel verrast met de prachtige bos bloemen

S. schreef op 08-10-2020 het volgende:

Ik kwam bij de groot omdat ik ontzettend veel auto’s zie rondrijden met hun kentekenplaathouders. Ik werd uitstekend geholpen door kundige mensen van de verkoop afdeling die vriendelijker en oprechter zijn dan de gemiddelde autoverkopers. De inruilwaarde van onze oude auto was snel bepaald en het bod dat gedaan werd was echt heel erg netjes. Nieuwe auto proefgereden, en we hadden wat kleine zaken aan te merken. De auto werd keurig schoon afgeleverd, bosje bloemen erbij en een set nieuwe banden. Dit hadden wij echt niet verwacht en gaat verder dan onze verwachtingen!