• Familiebedrijf met 45 jaar ervaring
  • Gratis vervangend vervoer
  • Dealeroccasions
  • Onderhoud elk merk

Reviews

Lees hier alle reviews van onze klanten

Reacties (25)

Simon schreef op 26-11-2021 het volgende:

Ruim 25 jaar heb ik een relatie met dit autobedrijf. Onlangs heb ik er mijn vijfde auto gekocht. Kernbegrip is vertrouwen. Vertrouwen in de betrouwbaarheid van de aangekochte auto’s, vertrouwen in de adviezen die gegeven worden bij het onderhoud van de auto’s, vertrouwen in het nakomen van afspraken. Dat maken de mensen van De Groot waar. Van verkoper tot aflevermonteur.

Carola schreef op 25-11-2021 het volgende:

Ik had bepaalde eisen waaraan een auto voor mij lichamelijk moest voldoen. De test rit in een auto was niet fijn voor mij daarna werd er heel goed mee gekeken naar wat wel mogelijk was en met een mooie occasion ben ik de zaak weer uit gegaan

Rink schreef op 24-11-2021 het volgende:

Ik zocht niet specifiek een auto. Kwam eigenlijk oriënterend binnen. Overgehaald door klantgerichtheid en netheid.

Alfred schreef op 19-11-2021 het volgende:

Prima ervaring, zoals het nu lijkt goede auto. De laatste ster kan er niet bij omdat de aangeschafte auto zo “vet” is als bagger…. Siliconen spray in de aanbieding… alles is moddervet van de siliconen… prachtig bedrijf maar het lijkt wel of de auto is klaar gemaakt door een Turk. Je “glijd” door de auto van de glimmerij. Echt nooit meer doen. Ben 2 uur beIg geweest met ontvetter om het bruikbaar te krijgen. Stuur glipt je door de vingers … bahh echt jammer en had ik niet verwacht. Verder prima!

Angelo schreef op 17-11-2021 het volgende:

Mooie prijs en goede auto

D. schreef op 16-11-2021 het volgende:

Een warm welkom! En wat een service! Zouden eigenlijk 3 weken moeten wachten op onze nieuwe auto, maar konden hem al na een week ophalen. Bedankt!

Patrick schreef op 15-11-2021 het volgende:

Mercedes Vito netjes afgeleverd

P.A. schreef op 01-11-2021 het volgende:

Gewoon super geholpen!

Gerard schreef op 01-11-2021 het volgende:

Afgelopen zaterdag hebben wij een XC90 afgeleverd gekregen; ik kijk terug op een prettige aankoop! Netjes geholpen, knelpuntjes gewoon benoemd en opgepakt; Top!

Gert schreef op 21-10-2021 het volgende:

Fijn bedrijf en heeft verstand van zaken. Erg vriendelijke wordt je er geholpen. Echt een aanrader

A.S. schreef op 21-10-2021 het volgende:

dit vertrouwen waard zijn zal steeds weer moeten blijken..... ook daar vertrouw ik op. Ik heb geen verstand van auto's, laat staan of de gekochte auto voldoet aan wat ik voor de koopprijs mag verwachten. Voor mij is het dus een vertrouwenskwestie en ik hoop dat ik daarin niet teleurgesteld zal worden.

Fokke schreef op 19-10-2021 het volgende:

Leuk en vriendelijk

V schreef op 18-10-2021 het volgende:

Heel tevreden over de Groot. Wij zijn goed en vriendelijk geholpen door steeds dezelfde medewerker, wat erg prettig werkt! Bij het ophalen van de auto kregen we ook nog een mooie bos bloemen, erg leuke verrassing!

Joeri schreef op 11-10-2021 het volgende:

Is een goed bedrijf

P.P.D. van de Pol schreef op 10-10-2021 het volgende:

Na een eerdere goede ervaring met de aanschaf van een nieuwe auto bij De Groot, heb ik vorige week een tweedehands auto bij De Groot in Veenendaal gekocht. Dat ging prima, op een ontspannen manier, en men kwam alle gemaakte afspraken uitstekend na - compliment daarvoor! Ik woon op ruim een half uur rijden van Veenendaal, maar omdat De Groot een zeer betrouwbare garage is, blijf ik graag klant bij hen. Ik beveel Autobedrijf De Groot van harte aan!

Arnold schreef op 05-10-2021 het volgende:

Betrouwbaar autobedrijf voor zowel aankoop van een andere auto als met het laten uitvoeren van onderhoud. Al jarenlang klant een tevreden klant en hopelijk nog jaren.

Jan schreef op 27-09-2021 het volgende:

Ga zo door.

Heidar schreef op 23-09-2021 het volgende:

Goede service en vriendelijke medewerkers.

Chantal schreef op 23-09-2021 het volgende:

Ik ben door Guido en zijn vader zeer vriendelijk geholpen. Ze zijn begripvol, betrouwbaar en ik zou nooit meer naar een ander bedrijf gaan om een auto aan te schaffen. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Marietje van Roekel schreef op 22-09-2021 het volgende:

goed advies prima geholpen duidelijke afspraken een aanrader...

Peter schreef op 21-09-2021 het volgende:

Goede ervaring , kan eigenlijk niet beter , heel erg goede service

G. Snoek schreef op 20-09-2021 het volgende:

Er werd goed geluisterd, meegedacht en geadviseerd.

Jason schreef op 20-09-2021 het volgende:

We zijn via de Bovag website bij de Groot uitgekomen, omdat we op een specifiek model auto zochten. Simpel gezegd, we kwamen voor de auto, we bleven voor de service. De verkoper Diederick is uit het juiste hout gesneden door zich zeer klantvriendelijk op te stellen, maar klanten wel de ruimte geeft om zelf te onderzoeken. Je hebt bij hem niet het gevoel dat hij enkel strijdt om zijn target te halen. Zijn kennis reikt niet alleen tot de auto's zelf, maar ook voor verzekeringen. Op zijn advies (en na zelf onderzoek na de aanschaf van de auto thuis gedaan te hebben) hebben we gekozen voor de verzekering welke hij heeft aangeraden. Hij is ook niet bang om te adviseren iets niet te doen, ook al had hij daarin iets kunnen bijverkopen. Iets wat ik goed kan waarderen. Binnen in de showroom kreeg het gevoel niet in een vakgarage te staan, maar bij een dealer. De auto's staan zo opgesteld dat veel verschillende auto's ziet, maar dat je toch prima de ruimte hebt om goed te kijken. Met oog op hoe ze de auto hebben afgeleverd, hebben we ook de keuze gemaakt om het onderhoud bij de Groot te doen. Punten sparen helpt daarin ook mee. Al met al een heel positieve ervaring. Dusdanig dat de eerste oriëntatie voor een nieuwe auto via hen zal gaan.

rijk van dijk schreef op 20-09-2021 het volgende:

Alles ziet er gelikt uit prima verkoper keurig geholpen op een ongedwongen sfeer waren dik tevreden en dat heeft zeker meegeholpen met de koop van onze auto leuk presentje gekregen als kers op de taart

Lars schreef op 20-09-2021 het volgende:

ben heel snel geholpen alles was snel geregeld en er werken hele vriendelijke mensen dit is echt een aanrader