• Familiebedrijf met 45 jaar ervaring
  • Gratis vervangend vervoer
  • Dealeroccasions
  • Onderhoud elk merk

Reviews

Lees hier alle reviews van onze klanten

Reacties (25)

K.V ANGELOV schreef op 09-04-2021 het volgende:

De auto rijd schakel goed ik ben ik ben tevrede met juelie dankje wel

Els schreef op 07-04-2021 het volgende:

Een fijne garage waar het fijn een auto uit proberen is.

Brenda schreef op 07-04-2021 het volgende:

We zijn erg goed geholpen. Fijn bedrijf om binnen te lopen. Via app contact, was vragen stellen laag drempellig. Voor in de toekomst houden we de Groot zeker in gedachten om onze tweede auto daar in te ruilen en met een andere de deur uit te gaan.

J.M.T. schreef op 07-04-2021 het volgende:

Attent, vriendelijk, behulpzaam, afspraken nakomen, goede service.

Johan van Ooijen schreef op 07-04-2021 het volgende:

Van A-Z perfect geholpen en een keurige auto afgeleverd.

Bas Jansen schreef op 02-04-2021 het volgende:

Verkoop 100 punten Aflevering 100 punten Verkoper 100 punten Eindbeoordeling : de vijfde auto hier gekocht, dat zegt genoeg.

Petra schreef op 02-04-2021 het volgende:

Prettige manier van het kopen van een auto. Gastvrij, behulpzaam en zéker niet opdringerig!

C.J.T. schreef op 31-03-2021 het volgende:

Fijne medewerker gesproken, zijn naam is Steven. Hij is eerlijk en open. Snelle service, klantvriendelijk.

Max Keur schreef op 30-03-2021 het volgende:

Bij binnenkomst meteen goed geholpen en er werd geluisterd naar mijn wensen. Eerste auto gekocht en goeie ervaring echt toppers

Milan Stuivenberg schreef op 26-03-2021 het volgende:

Super klantvriendelijk, al jaren klant, wij zijn zeer tevreden!!

Jaap schreef op 26-03-2021 het volgende:

Samen met dochter auto gekocht. Binnen een week gereed gemaakt, mooi gepoetst afgeleverd. Met aandacht voor de koper.

Frans schreef op 25-03-2021 het volgende:

Ik heb zeer prettig zaken gedaan met autobedrijf de Groot BV Veenendaal. Het is niet naast de deur om een auto te kopen maar zeer tevreden. MVG Frans Broeders

G.J. schreef op 24-03-2021 het volgende:

Was even steggelen over aankoop bedrag, maar toen we tot overeenkomst waren was de service erg goed.

M.J. schreef op 22-03-2021 het volgende:

Word altijd vriendelijk geholpen. Goede eerlijke inruil prijs.

Boudewijn schreef op 19-03-2021 het volgende:

Ik ben via internet bij de Groot auto's terecht gekomen. Ik wilde onze auto inruilen en daar een goeie occasion voor terug kopen. Dit is ons gelukt. Goed gesprek met Johannes gehad en uiteindelijk een mooie deal mogen sluiten. Ik ben tevreden.

S schreef op 18-03-2021 het volgende:

Wij hadden een dubbele proefrit angevraagd voor 2 auto's. Uiteindelijk de mooie SEAT Leon gekocht. Was netjes en snel geregeld door Guido

Jos Doutzenberg schreef op 18-03-2021 het volgende:

Weer goed ontvangen en super behandeld.

Gerjanne schreef op 17-03-2021 het volgende:

Autobedrijf de Groot stond altijd klaar om mij snel te helpen, zeer klantvriendelijk, en zorgen voor goede service. Zeer tevreden!!

Marlon schreef op 12-03-2021 het volgende:

Diederick is een prettige verkoper! Geen” gladde” !

A M G Denie Steevens schreef op 11-03-2021 het volgende:

Super geholpen

Abo schreef op 10-03-2021 het volgende:

Keurig een cadeau en een bos bloemen voor de geringe vertraging.

Jannie en herman schreef op 06-03-2021 het volgende:

Goed ontvangst en luisterde goed naar onze wensen. ruime voorraad waar voor elk wat wils staat. Verkoper is geen hantekening jager die je wat door de strot duuwt. Verstand van auto's en gedegen advies

Gert schreef op 04-03-2021 het volgende:

Afspraak gemaakt om naar een auto te kijken en uiteindelijk na het onderhandelen gekocht. Geen gladde verkoper maar rustige jonge verkoper die niet loopt te pushen om te kopen . Een 3 tal kleine dingen die mij niet bevielen aan de auto bleken keurig te zijn opgelost dus afspraken prima nagekomen. Kortom , dik tevreden over autobedrijf de Groot

K schreef op 02-03-2021 het volgende:

Goed geholpen, ook toen we na de koop, op dezelfde dag nog een mankement hadden! Het is super opgelost! Top service!

Marjolein schreef op 26-02-2021 het volgende:

We kopen al zo’n 20 jaar onze auto’s hier en, zelfs nu we verhuisd zijn naar Nijmegen blijven we klant! Dit zegt genoeg!