• Familiebedrijf met 45 jaar ervaring
  • Gratis vervangend vervoer
  • Dealeroccasions
  • Onderhoud elk merk

Reviews

Lees hier alle reviews van onze klanten

Reacties (25)

Rini schreef op 23-05-2022 het volgende:

Mij opmerking na de proefrit is goed opgepakt

J.e van der meijden schreef op 16-05-2022 het volgende:

We zijn goed en vriendelijk Geholpen

Jarno schreef op 16-05-2022 het volgende:

Wordt super geholpen

A D F (Frans) schreef op 16-05-2022 het volgende:

je wordt goed te woord gestaan,,hebben alle tijd voor je,,wachten rustig af,,blijven vriendelijk,,je kunt altijd koffie/thee krijgen en zijn er na de koop bijzonderheden mag je altijd bellen

Jolanda schreef op 09-05-2022 het volgende:

Zeer vriendelijk geholpen, Bekwaam en behulpzaam personeel Voelde vertrouwd en de koffie was lekker. Ook nog een mooie presentje bij onze aankoop. Perfecte service!

Job schreef op 09-05-2022 het volgende:

Ik heb recent een Alpina gekocht bij dit bedrijf en ik ben zeer tevreden bij binnenkomst ziet u al dat het een familiebedrijf u wordt vriendelijk ontvangen met een bakje koffie/thee. De onderhandelingen verlopen soepel en ze proberen met u tot de een prijs te komen die voor beide partijen mooi is. Kortom hartstikke tevreden en zeker de moeite waard om langs te gaan voor uw nieuwe auto

G.J. schreef op 28-04-2022 het volgende:

Verkoper was zeer vriendelijk en nam alle tijd voor vragen etc.

Roy schreef op 27-04-2022 het volgende:

Ik heb geen fijne ervaring met autobedrijf De Groot. De aftersales en werkplaats werken stroef en langs elkaar heen. Mankementen worden niet of maar half verholpen en de doorlooptijd is vaak lang. Ik ben vaak terug moeten gaan en afspraken werden keer op keer verzet. Kortom: mijn volgende auto komt niet bij De Groot vandaan

R schreef op 19-04-2022 het volgende:

Alles netjes geregeld. 1 sleutel werkte niet maar werd direct netjes opgelost al wacht ik er nog wel op

R.C. schreef op 16-04-2022 het volgende:

Perfecte ervaring met dit bedrijf, vriendelijk en zeer correct. Auto werd tot in de kleinste puntjes afgeleverd Chapeau.

Gijsbert schreef op 12-04-2022 het volgende:

Het is een zeer goed bedrijf en de auto word in top staat geleverd. En je word zeker goed geholpen, bedankt tom bakker.

T.P.F. van der Meijden schreef op 12-04-2022 het volgende:

Een nette en leuke Nissan Micra gekocht bij Gerrald. Gaf een prima inruilprijs terug en de aflevering van de auto is naar verwachting gedaan. Zou zeker deze garage bij iemand anders aanraden.

Aart schreef op 31-03-2022 het volgende:

Zie hierboven.

Jan-Pieter schreef op 28-03-2022 het volgende:

Thom was een prettig persoon om mee te werken. Geen druk, maar ontspannen in het gesprek.

jolanda schreef op 28-03-2022 het volgende:

Goede eerlijke service

T.D.D. schreef op 22-03-2022 het volgende:

Goede service!

H.J. schreef op 18-03-2022 het volgende:

Nadat ik gebeld had en de auto er nog stond kon ik direct komen kijken. Auto zag er netjes en verzorgd uit. Ze stonden open voor een eventuele keuring. Nadat ik er in had gereden en door een derde er had naar laten kijken ben ik overgegaan tot de aankoop van de auto. Afhandeling ging vlot.

P schreef op 16-03-2022 het volgende:

Servicegericht, duidelijk en komt betrouwbaar over

Roland Schoenmakers schreef op 10-03-2022 het volgende:

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Vriendelijk personeel en uitstekende service. Echt een aanrader voor iedereen.

A. schreef op 10-03-2022 het volgende:

Ik heb mijn aankoop als erg prettig ervaren, geen opdringerige verkopers en fijne service!

W.D. schreef op 10-03-2022 het volgende:

Prima te woord gestaan door de medewerkers van de groot. En met een mooie wagen de deur uit gegaan.

Ine schreef op 02-03-2022 het volgende:

Ik ben al jaren een tevreden klant bij autobedrijf De Groot in Rhenen. Fijne laagdrempelige, meedenkende hulp. Ik ervaar hen als betrouwbaar, in een onbetrouwbare autowereld.

Gerrit schreef op 01-03-2022 het volgende:

Ik bracht mijn auto voor een onderhoudsbeurt. Ik had al een jonge auto op de site gezien die ik heel interessant vond. In goed overleg die auto gekocht. Als jarenlange klant ben ik fijn en hartelijk geholpen.

G.A.F. schreef op 01-03-2022 het volgende:

Fijne verkoper, snel en goed geholpen, denken met je mee

Barry Wessel schreef op 01-03-2022 het volgende:

Mijn vorige werkbus ook hier gekocht. Ondanks dat ik in rotterdam woon haal ik hier mijn auto.