• Familiebedrijf met 45 jaar ervaring
  • Gratis vervangend vervoer
  • Dealeroccasions
  • Onderhoud elk merk

Reviews

Lees hier alle reviews van onze klanten

Reacties (25)

Catharine schreef op 14-09-2022 het volgende:

De verkoper kwam vriendelijk en empathisch over en de transactie ( een inruil van een Ford Focus voor een Toyota Auris) vond ongecompliceerd plaatst: een positieve ervaring!

Nico Pauk schreef op 08-09-2022 het volgende:

ben netjes ontvangen en snel door een verkoper geholpen deze nam alle tijd om mij te helpen....

Mieneke schreef op 29-08-2022 het volgende:

Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar!

Gert schreef op 27-08-2022 het volgende:

Fijne garage waar je prettig geholpen wordt. Goede ervaring.

Jacco Houtman schreef op 20-08-2022 het volgende:

Mijn bus en auto in onderhoud bij de Groot in Veenendaal. Vriendelijke mensen die meedenken!

Aris schreef op 17-08-2022 het volgende:

Goed geholpen en snelle service.

Teunie Terpstra schreef op 12-08-2022 het volgende:

Klantvriendelijk en correct geholpen zeer tevreden

Peter Van brakel schreef op 11-08-2022 het volgende:

Erg fijn bedrijf .klantvriendelijk Fijn geholpen .

Marieke De Koning schreef op 07-08-2022 het volgende:

Pas geleden mijn tweedehands auto aangeschaft. Prettig contact en medewerkers die meedenken.

Alexx schreef op 05-08-2022 het volgende:

Fijn contact met de verkoper gehad!

Cen Jacobs schreef op 03-08-2022 het volgende:

Mooie garage veel aanbod ook goed geholpen door Guido super blij met onze hyundai i30 rijd heel fijn. Het enigste wat ik pas bij thuiskomst ontdekte dat er op het dak een van de afdekclips voor de dakdrager miste maar dat is maar een kleinigheidje. Ook een faire prijs voor onze auto gekregen al met al zeer tevreden tot de nu toe. Familie Jacobs

Jan schreef op 01-08-2022 het volgende:

.

Herman schreef op 01-08-2022 het volgende:

Denken goed mee, flexibel en zeer oplossingsgericht. Zijn niet alleen geïnteresseerd in je auto maar ook in mij als mens en de goede relatie voor de lange termijn.

R. schreef op 15-07-2022 het volgende:

Heel fijn geholpen en denken goed met de klant mee! Fijne garage!

S. schreef op 11-07-2022 het volgende:

Koopsom was door de bank overgemaakt maar nog niet zichtbaar op rekening van de dealer. Ivm vakantie was het belangrijk dat de auto geleverd zou worden op de bewuste dag. Bank was bereid een bankgarantie te geven. Dealer wilde daar niet aan.

S. schreef op 08-07-2022 het volgende:

Heel vriendelijk personeel.

M.E. schreef op 08-07-2022 het volgende:

Nooit meer via marktplaats. Super geholpen en snel geleverd. Bedankt!

Lars Koudijs schreef op 06-07-2022 het volgende:

Heb recent een zoekopdracht geplaatst bij autobedrijf de Groot. Deze wisten ze binnen 1 week in te vullen. Snelle service en prettig contact. Kortom een echte aanrader.

Peter schreef op 05-07-2022 het volgende:

Ik was op korte termijn op zoek naar een bestel auto, die heb ik gevonden bij Autobedrijf de Groot, rondje gereden, even besproken en gekocht, 3 dagen later reed ik het terrein af en was alles geregeld. Dank!

Anas schreef op 04-07-2022 het volgende:

Deal is snel en op tijd geregeld... hebben alles gedaan om het zo snel mogelijk af te sluiten. Thom is professioneel, regeert snel, communiceert helder en duidelijk, en komt zijn afspraken na

Martijn schreef op 28-06-2022 het volgende:

Ik ben super goed geholpen bij het kopen van me eerste auto ze zijn zeer klantvriendelijk en helpen je uitstekend goed.

Marian schreef op 27-06-2022 het volgende:

Voor de eerste keer auto via garage gekocht. Vriendelijk en transparant geholpen. Nemen de tijd en laagdrempelig contact .

Samira schreef op 08-06-2022 het volgende:

Gisteren een golf 7 gekocht bij dit bedrijf. Vriendelijk ontvangen door de verkopers. Erg goed geholpen. Verkoper had veel geduld! We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst. Dit bedrijf is een aanrader voor alle auto zoekende!

M.Konijn schreef op 07-06-2022 het volgende:

Werd goed geluisterd naar mijn wensen, ook toen 1 ding wat tegenviel werd dit netjes opgepakt, geen extra kosten berekend en naar het zin van de klant gemaakt. iedereen een goed gevoel, een Dikke Bus en een mooie review waard!!! Gerrald Bedankt

Marc. schreef op 07-06-2022 het volgende:

Verkoper Thom deed z’n werk uitstekend. Goede service en een eerlijk bedrijf. Zeker een aanrader.