Auto Onderhoud

Grote of kleine onderhoudsbeurt of APK-keuring? Wij hebben alle kennis en techniek in huis voor vakkundig onderhou...

Vakkundig en vriendelijk in auto onderhoud

Autobedrijf De Groot in Veenendaal en Rhenen is het juiste adres voor een kleine of grote beurt of APK-keuring. Onze vakkundige medewerkers hebben alle kennis in huis om uw auto optimaal te onderhouden en te repareren. Onze werkplaats is voorzien van alle denkbare moderne techniek.

Onderhoudsbeurt

Regelmatig onderhoud voorkomt problemen en verlengt de levensduur van uw auto. De ene auto moet ieder jaar (of om de 20.000 km) onderhouden, de andere iedere 2 jaar (of om de 30.000 km). Onze werkplaatsreceptionist vertelt u precies wanneer uw auto onderhoud nodig heeft. Bij Autobedrijf De Groot is ieder automerk welkom.

APK-keuring

Onze APK-keurmeesters voeren de APK-keuring uit en weten exact waar ze op moeten letten. Vanzelfsprekend werken wij volgens de officiële richtlijnen van het RDW. Wij voeren de APK-keuring gratis uit, wanneer u deze combineert met een onderhoudsbeurt.

Leaseauto

Voor verschillende leasemaatschappijen verzorgen wij het onderhoud van uw leaseauto. Neem contact op met onze service adviseurs om te kijken of uw leasemaatschappij hier ook tussen zit.

Airco service

Een airco verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. Daarom is het belangrijk dat de airconditioning goed wordt onderhouden. Een airco verliest jaarlijks zo’n 10% koudemiddel. Naast de koeling zorgt dit middel ook voor de smering van de airco. Door een gebrek aan smering kan schade ontstaan. Daarom nemen wij uw airco graag mee in het reguliere onderhoud. Wij beschikken over de nieuwste diagnoseapparatuur van Bosch om elke fout in het systeem op te sporen.


Autobedrijf De Groot heeft klantvriendelijke services zoals een gratis haal- en brengservice, gratis leenfiets of vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel terwijl wij uw auto weer in topconditie brengen.


Afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, APK-keuring of aircoservice? Neem nu contact op!

Bekijk ook deze artikelen

Autobedrijf De Groot is hét startpunt voor zorgeloos autorijden.
externalId=autodegroot2021-detail-news-1.1.2.1.1.1.2&filter[active]=1&filter[not category]=/Diensten