Auto Verzekering / Lease

Een voordelige en betrouwbare autoverzekering? Wij zorgen ervoor dat u verzekerd bent van een polis die past bij u...

Kies een 100% autopolis

Autobedrijf De Groot in Veenendaal en Rhenen zorgt ook voor een passende autoverzekering, zodat u zorgeloos op weg kunt. Wij adviseren de Bovag autoverzekering, een 100% autopolis die precies aansluit op uw auto én uw autogebruik.

Bovag is de enige verzekeraar met werkelijk verstand van auto's en automobiliteit. Deze verzekeringsmaatschappij maakt gebruik van alle kennis van autobedrijven en staat daarom garant voor een probleemloze schade-afhandeling. De polisvoorwaarden zijn echt afgestemd op auto's en automobilisten. En dat voor een zeer concurrerende premie!

De voordelen van de Bovag verzekering ontdekt u pas goed als u schade heeft. Dan kunt u direct terecht bij Autobedrijf De Groot. Wij kennen uw auto het best, toch? We staan u terzijde in het gehele proces: van invullen van het schadeformulier tot afhandeling met de verzekeraar. Terwijl onze afdeling autoschade uw auto weer als nieuw maakt. Alles in één hand en op één adres, dat ontzorgt!

Autoverzekering afsluiten? Neem nu contact op!

 

Van private lease tot financial lease voor ondernemers

Autobedrijf De Groot in Veenendaal en Rhenen is hét adres voor de meest voordelige en aantrekkelijke leaseoplossing. Voor zowel de particuliere als zakelijke rijder bieden we heel veel verschillende mogelijkheden. U kunt voor alle merken bij ons terecht.

Private Lease

Voor particulieren bieden wij vier flexibele leaseoplossingen. Er is altijd een leaseplan dat past bij uw persoonlijke wensen. Flexibel betalen? Dat kan! De eerste 12 tot 24 maanden alleen rente betalen? Dat kan! We bieden ook de klassieke vorm van huurkoop. Dan weet u van eerste tot laatste kilometer waar u aan toe bent.

Financial Lease

Voor ondernemers hebben wij een aantrekkelijke financial lease-constructie. Daarmee wordt u economisch eigenaar van de auto en kunt u rente en afschrijvingskosten fiscaal aftrekken en de BTW terugvorderen. Dit belastingvoordeel is maar één van de vele pluspunten van financial lease! Maak een afspraak met onze leasespecialisten om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Operational Lease

Naast financial lease bieden wij ook operational lease aan. Voordeel voor de ondernemer is dat hij exact weet welke autokosten hij iedere maand heeft. Daarnaast loopt hij geen restwaarderisico. Bijkomend voordeel is dat wij onafhankelijk zijn. Wij kunnen daarom samen met u kijken naar de voordeligste en beste leasemaatschappij.

Auto leasen? Neem nu contact op!

Bekijk ook deze artikelen

Autobedrijf De Groot is hét startpunt voor zorgeloos autorijden.
externalId=autodegroot2021-detail-news-1.1.2.1.1.1.2&filter[active]=1&filter[not category]=/Diensten