Auto Tuning

Auto tuning / chiptunen

Betere prestaties en brandstof besparen

Haal meer uit uw auto met auto tuning en chiptunen

Meer vermogen en minder brandstof verbruiken. Dat is het resultaat van chiptunen, ook bekend als auto tuning. Autobedrijf De Groot in Veenendaal en Rhenen heeft alle expertise en technologie in huis om de prestaties van uw auto significant te verbeteren. Ongeacht welk merk of model u rijdt. Deze rekentool geeft u direct inzage in de verbetering van uw auto.

Voordelen chiptunen

✔ Betere rijprestaties

✔ Meer pit en souplesse

✔ Beter rijcomfort

✔ Brandstofbesparing tot 20%

✔ Verbeterd vermogen tot 40% 
 

Iedere auto gaat met een standaard ingestelde chip de weg op. Deze houdt rekening met gemiddelde omstandigheden, maar die kunnen enorm verschillen tussen pakweg Rusland, Griekenland en Nederland. Autobedrijf De Groot gebruikt de OBD (On Board Diagnostics) Chiptuning Methode om de instelling te optimaliseren voor úw autogebruik. We herschrijven de ECU (Engine Control Unit, zeg maar de chip). De originele software kan trouwens altijd teruggeplaatst kan worden. 

Brandstofbesparing met eco chiptuning

Reguliere chiptuning is gericht op meer vermogen en betere rijprestaties, eco chiptuning is de variant die draait om brandstofbesparing. Brandstofbesparing van 20 tot 40% is haalbaar bij een verbeterd vermogen tot 10%.

Wat kost chiptunen?

Met de rekentool hierboven kunt u een offerte aanvragen, gebaseerd op uw auto. 
 

Bekijk ook deze artikelen

Autobedrijf De Groot is hét startpunt voor zorgeloos autorijden.
externalId=autodegroot2021-detail-news-1.1.2.1.1.1.2&filter[active]=1&filter[not category]=/Diensten