Financial Lease Calculator

Financial Lease Calculator

Een auto aanschaffen met financial lease? Vul dan deze lease calculator in en ontdek wat de kosten zijn. Voor welke looptijd gaat u? Hoe hoog is uw aanbetaling? Is uw auto nieuw of tweedehands? Dit zijn allemaal factoren die van invloed zijn op uw leasebedrag. Ook de leeftijd van uw bedrijfsmiddel bepaalt voor een deel wat u betaalt voor uw Financial Lease.

Waarom Financial Lease?

Financial lease (ook wel zakelijke lease) is een product dat ondernemers vele voordelen biedt. In feite wordt de auto voor u gefinancierd, terwijl u een vast maandbedrag betaalt voor de aankoop van de auto.

Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk een auto kan zijn voor uw bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat de aankoop van een nieuwe auto een flinke aanslag kan zijn op uw werkkapitaal en liquiditeit.

Met financial lease bent u de economische eigenaar van de auto. Dit biedt u vele kosten- en belastingvoordelen, die andere leasevormen u niet bieden. Daarnaast tonen de kenmerken aan dat er een hoge mate van flexibiliteit in een financial lease constructie zit. U bepaalt bijvoorbeeld zelf uw looptijd, net als de slottermijn en eventuele tussentijdse aflossingen. Zo heeft u dus invloed op de leasetermijn.

Vul de leasecalculator in om erachter te komen wat u maandelijks kwijt bent aan de financiering van uw auto.

Voordelen

De auto is uw eigendom

Investerings- en renteaftrek

BTW over aanschaftijd direct terug vorderen

Investeren zonder liquiditeitsverlies