Gezelligheid tijdens onze traditionele zomerbarbecue

Autobedrijf De Groot viert jaarlijks een onvergetelijke gebeurtenis: de traditionele zomerbarbecue. Dit evenement, dat draait om gezelligheid, plezier en heerlijk eten, is een bijzondere gelegenheid waar medewerkers, hun partners en kinderen samen kunnen komen en genieten van een heerlijke dag vol festiviteiten. Het is niet zomaar een bedrijfsfeestje. Nee, nee, het is een gezellig spektakel voor jong en oud waarin de waardering wordt uitgesproken voor het team en partners. De barbecue is dan ook één van de hoogtepunten op de sociale agenda. De Groot snapt het belang van een goede balans tussen werk en gezinsleven, en daarom wordt er gezorgd voor een omgeving waar iedereen kan ontspannen en genieten. Er zijn zelfs speciale activiteiten voor de kleintjes, zoals springkussens en spelletjes, zodat zij ook een fantastische middag hebben. 

 


En de barbecue? Van heerlijk hamburgers en gegrilde groenten tot overheerlijke salades en toetjes om van te watertanden. Voor ieder wat wils! Het belangrijkste is dat je kunt smullen en ongedwongen met je collega’s en hun gezinnen kunt bijpraten en lachen. Maar er is meer! Tijdens de barbecue worden ook feestjes gevierd. Zo werd Maurice in het zonnetje gezet omdat hij zijn diploma 2e schadehersteller heeft gehaald. Met luid applaus en mooie woorden worden onze kanjers in het zonnetje gezet, wat de saamhorigheid en het trotse gevoel binnen het bedrijf versterkt. 

 We kijken terug op een fantastische middag en willen iedereen die er bij kon zijn bedanken voor hun aanwezigheid. Tot volgend jaar!

Bekijk ook deze artikelen

Autobedrijf De Groot is hét startpunt voor zorgeloos autorijden.
externalId=autodegroot2021-detail-news-1.1.2.1.1.1.2&filter[active]=1&filter[not category]=/Diensten