• Familiebedrijf met 45 jaar ervaring
  • Gratis vervangend vervoer
  • Dealeroccasions
  • Onderhoud elk merk

Klantenpas

Klik hier om in te loggen op uw persoonlijke klantenpagina.
Autobedrijf De Groot heeft een ‘plus` voor u als loyale klant van ons bedrijf: de KlantenPas en een persoonlijke pagina. Hieronder vertellen wij u er meer over.

Voordelen van de KlantenPas:

+ Korting: bij iedere aankoop en elk onderhoudsmoment bij Autobedrijf De Groot spaart u punten. Deze kunt u inwisselen voor korting op uw volgende werkplaatsfactuur.
+ Gratis pechhulp: met de pas heeft u recht op gratis pechhulp in Nederland (woonplaats inbegrepen). Tegen betaling van €29,95 per jaar breidt u de service uit naar Europa. Op de pas staat het nummer dat u kunt bellen bij pech onderweg en u wordt snel geholpen!
+ Zakelijk: zakelijke rijders kunnen sparen voor korting op hun privé-auto.
+ Gratis vervangend vervoer: wij houden u altijd mobiel.
+ Gratis haal- en brengservice: wij halen uw auto desgewenst thuis op.
+ Gratis mobiele app: direct uw saldo inzien, afspraken plannen en bellen naar pechhulp.

Uw persoonlijke klantenpagina
Nóg een voordeel voor u als klant van Autobedrijf De Groot: uw persoonlijke pagina. Speciaal voor u hebben wij een ‘personal site’ gemaakt. Hier kunt u vanaf inloggen en al uw gegevens inzien. U kunt er ook afspraken inplannen of uw gegevens wijzigen. Klanten, die zich hebben aangemeld op de personal site, zijn bovendien als eerste op de hoogte van onze acties.

Gratis App
Speciaal voor onze klanten hebben wij een eigen app ontwikkeld. Met deze app kunt u uw klantenpagina bekijken. Wanneer u onze klantenpas heeft ontvangen, kunt u in de app uw puntensaldo inzien en rechtstreeks bellen naar de De Groot pechhulp. Download de app in de App Store (Apple) of Google Play (Android).

Zo krijgt u de KlantenPas in handen
Om de KlantenPas te ontvangen hoeft u niets te doen. U ontvangt deze bij de eerstvolgende onderhoudsbeurt in de werkplaats of bij de aanschaf van een andere auto.


Klik hier voor de algemene voorwaarden van de klantenpas

Maak een afspraak Dienstoverzicht

Diensten

Nieuws

Uitgelicht

Fiat 500 0.9 TwinAir NL Leer, Airco, Panoramada...
  • Prijs: € 5.500,00
  • Km: 165331
  • Bouwjaar: 2011
  • Leasen vanaf: € 110,84/mnd Proefrit maken