• Familiebedrijf met 45 jaar ervaring
  • Gratis vervangend vervoer
  • Dealeroccasions
  • Onderhoud elk merk

Financial Lease Calculator

0

Hoe werkt de financial lease calculator?

Met de financial lease calculator kunt u berekenen wat uw maandelijkse leasetermijn is.

Leasebedrag

Dit betreft het daadwerkelijke bedrag dat u wilt financieren. Voer hier de volledige aanschafprijs van uw gewenste auto in, eventueel verminderd met uw aanbetaling of inruil.

Slottermijn

Bepaal met welk extra bedrag u de laatste termijn wilt voldoen. Dit is niet verplicht, maar kan uw maandelijkse lasten natuurlijk aanzienlijk verlagen.

Looptijd

Binnen hoeveel tijd wilt u uw financial lease contract volledig afgelost hebben? De maximale looptijd bedraagt 60 maanden.

Note: Acceptatie zonder jaarcijfers behoort tot de mogelijkheden.

Financial Lease Calculator

Een auto aanschaffen met financial lease? Vul dan deze lease calculator in en ontdek wat de kosten zijn. Voor welke looptijd gaat u? Hoe hoog is uw aanbetaling? Is uw auto nieuw of tweedehands? Dit zijn allemaal factoren die van invloed zijn op uw leasebedrag. Ook de leeftijd van uw bedrijfsmiddel bepaalt voor een deel wat u betaalt voor uw Financial Lease.

Waarom Financial Lease?

Financial lease (ook wel zakelijke lease) is een product dat ondernemers vele voordelen biedt. In feite wordt de auto voor u gefinancierd, terwijl u een vast maandbedrag betaalt voor de aankoop van de auto.

Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk een auto kan zijn voor uw bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat de aankoop van een nieuwe auto een flinke aanslag kan zijn op uw werkkapitaal en liquiditeit.

Met financial lease bent u de economische eigenaar van de auto. Dit biedt u vele kosten- en belastingvoordelen, die andere leasevormen u niet bieden. Daarnaast tonen de kenmerken aan dat er een hoge mate van flexibiliteit in een financial lease constructie zit. U bepaalt bijvoorbeeld zelf uw looptijd, net als de slottermijn en eventuele tussentijdse aflossingen. Zo heeft u dus invloed op de leasetermijn.

Vul de leasecalculator in om erachter te komen wat u maandelijks kwijt bent aan de financiering van uw auto.

Voordelen

Andre Torn Broers

Zeer tevreden over offerte, ontvangst in showroom en aflevring van hele mooie auto.
Bekijken